Petrić pred Slovacko: Ovo je lepa šansa!

U okviru poslednjeg kola Grupe D u Ligi konferencija, fudbaleri Partizana dočekuju češki Slovacko.

Crno-belima je potrebna pobeda ili nerešen rezultat za plasman u nokaut fazu Lige konferencija. Trener srpskog kluba, Gordan Petrić istakao je da njegovi fudbaleri imaju lepu šansu za plasman u nokaut fazu pomenutog takmičennja.

– Sutrašnjom utakmicom završava se ciklus grupne faze, trenutno smo u fudbalskom izlogu. Na nama je da sutra dobijemo ili odigramo nerešeno i pokušamo na proleće da se prošetamo malo više Evropom, lepa je šansa za ove momke. Na prvoj utakmici kad sam došao rekao sam da nas jedino igrači mogu izvući iz postojeće krize, oni su to uradili i sve zasluge idu njima. Zahvaljujem im i čestitam na svemu što su uradili, rekao je Petrić.

Partizanu je za prolaz u nokaut fazu potrebna pobeda kao i da odigra nerešeno.

– Sutra je utakmica da sve potvrde, sve je zasluga igrača, a mi smo samo servis. Siguran sam da su oni svesni sutrašnje utakmice i da će pružiti maksimum. Neće biti nimalo laka utakmica, oni dolaze sa ciljem da pobede, dobijaju se novci bitni za budžet. Odložili su utakmicu u prvenstvu, znači da su ozbiljno shvatili, naveo je Petrić.

Zbog kazne UEFA, utakmica će se u Humskoj igrati bez publike, odnosno dozvoljen je ulaz samo deci. Petrić je rekao da ima malu tremu zbog toga.

– Biće toliko dece, za sad 18.000, voelo bih da sve prođe u najboljem redu što se tiče ponašanja i igre, kako bi ova deca zapamtila sutrašnji dan. Možda će neko od njih biti novi fudbaler koji će igrati za Partizan. Verujem da će mnogo njih posle utakmice navijati za Partizan, rekao je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE