PONOVO NEMA ADAMSA: Crvena zvezda bez četvorice u Monaku, krilni centar se vraća

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč šestog kola Evrolige protiv Monaka, a na put kreću danas zajedno sa fudbalerima koji će dan ranije odmeriti snage protiv istog tima na fudbalskom terenu stadiona “Luj Drugi” u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Crveno-beli na ovoj utakmici neće računati na četiri igrača, a među njima je i Džejlen Adams, koji se oporavio od virusa. Pored njega, od ranije je poznato da zbog povrede i ovaj meč propušta Luka Mitrović, a izostaće i najiskusniji Miroslav Raduljica, kao i najmlađi Nikola Topić.

U konkurenciji za tim je nakon povrede prsta ponovo i mladi krilni centar Dalibor Ilić.

Biće ovo veliki izazov za tim Vladimira Jovanovića, s obzirom na to da tim iz Kneževine ima samo jedan poraz u dosadašnjem toku elitnog takmičenja.

Za sastav će konkurisati 13 igrača, koji kreću put Monaka:

Luka Vildoza, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Džon Holand, Stefan Lazarević, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Ben Bentil, Hasan Martin i Ognjen Kuzmić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE