TERZIĆ GOVORIO O SMENI NA KLUPI: Otkrio u kom slučaju Milojević ostaje

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sutra od 18.45 biti ili ne biti utakmicu za ostanak u Evropi i na proleće, na gostovanju Monaku.

Nije ove godine bio srpski šampion uspešan u evropskim takmičenjima kao prethodnih. Nakon što nije ostvario plasman u grupnu fazu Lige šampiona, klub je napustio Dejan Stanković, a zamenio ga Miloš Milojević.

Mladi strateg je međutim u Ligi Evrope beležio lošije rezultate nego u prethodnim učešćima, kada je je nokaut faza uvek bila obezbeđena “na vreme”.

Na osnovu toga je počelo da se govori o promeni na klupi, odnosno povratku Miodraga Božovića ili Vladana Milojevića.

Ovakve navode prokomentarisao je u izjavi za “Sportski žurnal” generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Ne, ne, ne… Čuo sam priče i za Grofa i Vladana Milojevića. Oni su moji kućni prijatelji, ni njima ne prijaju te priče iz kolegijalosti. Miloš Milojević je najtalentovaniji i najperspektivniji srpski trener. Možemo da pričamo da li je prerano došao na ovu funkciju u Crvenu zvezdu, ali zlatna kočija jednom stane isped tvoje kuće. Ne biraš vreme, rekao je generalni direktor srpskog šampiona.

On je otkrio da je Milojevićevo mesto sigurno makar do kraja sezone.

Do maja je sigurno tu, ako osvoji titulu ostaje, otkrio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica srpskih sudija u plej-ofu!

Evroliga je objavila spisak sudija za predstojeći plej-of ovog takmičenja. Naredne sedmice nas očekuje početak plej-ofa Evrolige, a Srbija možda...

POVEZANE OBJAVE