Bajern srušio šampiona, Real bolji od Milana, Baskonija nadigrala Makabi!

U okviru 6. kola Evrolige košarkaši Bajerna ostvarili su prvu pobedu u Evroligi. Pobedili su aktuelnog prvaka Evrope ekipu Efesa rezultatom 81:78.

Ravnopravna borba vodila se u najvećem delu meča, ali je Bajern stekao deset poena prednosti sredinom poslednje deonice. Pokušao je Efes u poslednjoj deonici da se približi, međutim nemački tim je uspeo da ostvari pobedu u ovom susretu.

U pobedničkom timu, Vinston je ubaccio 16 poena, sedam asistsencija i četiri skoka, Bonga je upisao 12, a Heris 10 poena. 

U ekipi Efesa, naš Vasilije Micić standardno je bio najbolji, ubacio je 24 poena, uz pet skokova i četiri asistencije, a pratio ga je Klajburn sa 21 poenom i šest skokova.

Za to vreme u Milanu, Real je kao gost savladao ekipu Armanija rezultatom 83:77. U pobedničkom timu Džanan Musa je sa 25 poena bio najbolji, na drugoj strani Pengos najefikasniji sa 21 poenom.

Košarkaši Baskonije su u okviru istog kola savladali Makabi iz Tel Aviva rezultatom 116:87.

Najbolji je bio Hauard sa 23 poena, a pratili su ga Kotsar sa 18, Tompson sa 15, uz osam asistencija, a naš Vanja Marinković je upisao 14 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE