Đoković rutinski protiv Hačanova za četvrtfinale Pariza!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Parizu nakon što je rutinski savladao Rusa Karena Hačanova sa 2:0 u setovima 6:4, 6:1.

Sjajno je Novak ušao u meč, lako je osvojio prvi gem na svoj servis, a zatim je napravio brejk za velikih 2:0.

I u nastavku je Srbin nastavio sa dominantnom igrom, komplikovao je malo, od 40:0 izgubio dva poena, ali onda rutinski odradio posao za potvrdu brejka.

U nastavku je Novakov ritam igre blago pao, uspeo je Rus da osvojio gem na svoj servis. Potkrale su se greške u Đokovićevu igru i Hačanov je pravo niotkuda došao do 15:30, a onda pogodio neverovatan forhend pasing-šot za dve brejk lopte, nakon čega je naš teniser napravio dupu servis grešku, a protivnik je došao do ribrejka.

Hačanov je uspeo da izjednači na 3:3, a Novak se mulio na svoj servis ali ipak poveo sa 4:3. U nastavku je Novak prošustio dve brejk lopte, nakon čega je Hačanov izjednačio na 4:4.

Srbin je zaigrai najbolje kada je to bilo i najpotrebnije, poveo je sa 5:4, da bi napravio u narednom gemu brejk i došao do 1:0 u setovima.

U drugi set je Novak krenuo sigurno, lako je osvojio gem na svoj servis, da bi u narednom imao dve brejk šanse koje nije iskoristio pa je Rus došao do 1:1.

Međutim, nakon toga je opet usledila dominacija, najboljeg tenisera svih vremena. Rutinski je osvojio gem na svoj servis, da bi u narednom napravio brejk za 3:1. Dominrao je Srbin i u nastavku, uspeo je da napravi još jedan brejk za veliku prednost od 5:1, zatim je to potvrdio na svom servisu i ostvario rutinsku pobedu u ovom meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE