Irving donirao 500. 000 dolara: ” Želim da učim od njih “

NBA zvezda i plejmejker Bruklina, Kajri Irving, uputio je izvinjenje zbog sadržaja koji se pojavio na njegovim društvenim mrežama.

Košarkaš će zbog toga donirati 500.000 dolara organizacijama koje rade na iskorenjivanju mržnje i netolerancije. Irving je reklamirao film sa antisemtskim sadržajem, čime je ostavio negativan uticaj na jevrejsku zajednicu.

-Svestan sam negativnog uticaja moje poruke na jevrejsku zajednicu i preuzimam odgovornost za to. Ne verujem da je bilo šta šta je rečeno u filmu istina ili da odražava moj moral i načela, rekao je Irving i dodao:

-Nisam nameravao nauditi nijednoj grupi, rasi ili veri, samo želim biti svetionik istine i svetla“, dodao je igrač, koji u početku branio to što je okačio na društevenim mrežama. Ova etiketa antisemite koja mi je zalepljena nije opravdana i ne odražava stvarnost ili istinu u kojoj živim svaki dan. Prihvatam sve religije, želim da učim od njih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE