Jovanović pred Monako:Najteže gostovanje

Košarkšai Crvvene zvezde u petak igraju meč 6. kola Evrolige protiv Monaka.

Favorizovani tim iz francuske kneževine je odlično započeo ovogodiššnj usezonu, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović očekuje težak meč za svoju ekipu.

– U prvih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u EvroligiSpremamo se kao i za svakog protivnika i nadam se da ćemo biti na visini zadatka.

Jovanović je istakao da tim i dalje nije kompletan, pošto nedostaje povređeni Luka Mitrović.

– Tu smo sa 13 igrača i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović naveo je da očekuje tešku utakmicu jer, kako je rekao, Monako ima sjajnu ekipu koja “igra zaista sjajno”.

– Pokušaćemo na leđima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar nizAko dođemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu… mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi, rekao je Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUP SRBIJE: Radnički odolevao, Voša u finalu!

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije za ovu sezonu. Oni su u Kragujevcu savladali Radnički sa 1:0. Milutina...

POVEZANE OBJAVE