Milojević nakon poraza: Žao mi je zbog navijača!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka rezultatom 4:1 nakon čega su izbačeni iz  Lige Evrope i kontinentalnih takmičenja.

Trener crveno-belih, Miloš Milojević je izneo utiske nakon meča.

– Sad je lako pričati o tome, ne bežim od svoje odgovornosti. Uvek gledam da sastavim najbolju ekipu, bili smo napadački orijentisani, golovi su došli iz situacija koje su jako naivne, rekao je Milojević i dodao:

– Mnogo detalja koji nisu bili dobri. Prvi gol Monaka nas je pokolebao i tu sse otvorile stvari koje nisu smele. Jako naivno primljena oba gola, treći isto, za neke situacije koje obično rešavamo dobro. U ovakvom meču, protiv ovakvog protivnika, teško je da te to ne košta, smatra Milojević.

Aleksandar Pešić je postigao gol u 68. minutu za 3:2, ali je isti poništen zbog ofsajda.

– Kada smo dali gol za 3:2, poništen zbog marginalnog ofsajda, možda smo mogli da otvorimo utakmicu, ali primili smo brzo gol za 4:1, ističe Milojević, a posebno je istakao da mu je žao zbog navijača.

– Ostaje žal, žao mi je zbog navijača koji su došli danas podrže i koji su nas bodrili kraj malih igrača. Izuzev utakmice u Trabzonu, pokazali smo da smo imali kvalitet i uz malo sreće i bolju energiju trebalo je da igramo i na proleće u Evropi, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ONI SU NAJBOLJI U EVROPI: Ova četiri kluba se bore za pehar LŠ

Real Madrid, Bajern Minhen, Borusija Dortmund i PSŽ su polufinalisti Lige šampiona. U polufinalu elitnog takmičenja sastatju se Bajern –...

POVEZANE OBJAVE