Obradović: Sa devetoricom na Olimpijakos!

U okviru 6. kola Evrolige, košarkaši Partizana savladali su ekipu Panatinaikosa u Atini.

Nakon meča trener, crno-belih, Željko Obradović je izneo utiske.

Bila je dobra utakmica. odigrali smo dva različita poluvremena. Bili smo sjajni u prvom delu. Strpljivi, pronalazili smo prava rešenja. U svlačionici smo pričali da očekujemo da će Panatinaikos izaći potpuno drugačije u drugom pluvremenu i baš se to dogodilo. Vratili su se u igru. Meč je prelomljen u poslednjih nekoliko sekundi. Imali smo pametne odluke i zbog toga smo pobedili. Čestitam igračima, ali i Panatinaikosu, rekao je Obradović.

Partizan će biti znatno oslabljen za meč protiv Olimpijakosa u narednom kolu Evrolige, zbog reprezentativnih obaveza košarkaša.

– Već smo odlučili. Naši košarkaši će igrati za reprezentaciju Srbije. Imaću možda osam ili devet igrača da se spremimo za Olimpijakos. Tako je, kako je. Shvatamo koliko je bitan period za reprezentaciju. Nadam se da će u budućnosti ljudi iz Evrolige i FIBA da pričaju i pronađu zajednički jezik da se ovakve stvari ne dešavaju. Kada se crta podvuče, najbolji igrači treba da igraju za nacionalne timove.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE