Kada sve ode u krivom smeru: Da li je Pogba sam sebi “završio karijeru” neverovatnom odlukom?

Paul Pogba (29) će zbog povrede propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru, a u dresu Juventusa sigurno neće zaigrati do sledeće godine.

Pogba se letos vratio u Juventus nakon šest skromnih sezona u Junajtedu, ali za ‘Bianconere’ još uvek nije upisao nastup zbog povrede kolena.

Francuz je najveći krivac što ga još uvek nema na terenu. Umesto operacije izabrao je konzervativne metode lečenja i na kraju mu takve terapije nisu urodile plodom pa je ipak morao “pod nož”.

Iz Juventusa tvrde da su Pogbu savetovali da odmah ide na operaciju. No, nisu ga mogli uveriti i on je odabrao šta će napraviti. O tome je govorio direktor torinskog kluba Pavel Nedved.

“Ne možeš naterati igrača da ide na operaciju bez obzira na to što ga plaćamo. Odabrao je konzervativnu terapiju i nije prošlo dobro. Zatim je otišao na operaciju, koja takođe nije dobro prošla”, kazao je Nedved.

Prvobitni plan je bio da se Pogba na teren vrati prvog vikenda u novembru. To se neće ostvariti.

“Nadali smo se da će biti spreman u ovom trenutku. I on je očekivao isto. Trebao se vratiti 5. novembra i usput zaigrati i na Svetskom prvenstvu. Na kraju je odlučio da ne ide na SP”, dodao je Nedved.

Nakon ovih reči Pavela Nedveda mnogi se pitaju hoće li se 29-godišnji francuski veznjak ikada kako treba oporaviti od povrede.

Činjenica da operacija nije prošla najbolje svakako je zabrinjavajuća. To će produžiti dužinu oporavka, pa Pogbe na terenu neće biti pre 2023. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE