Lazetić: Možemo da se ravnamo sa Partizanom!

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 06.novembra od 19.30h,  na svom stadionu Arena dočekuju ekipu Partizana u 18. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, uz obećanje da će pružiti dobru igru i tako pokušati da pobede favorita iz Humske.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić kazao je da očekuje odličnu utakmicu i pravi fudbalski spektakl pred domaćim navijačima na punom stadionu TSC Arena.

– Neće biti problema sa terenom, loptama i vremenom, imaćemo idealne uslovi za dobru igru. Pri tom, ova utakmica za nas dolazi u najboljem mogućem trenutku i skidam kapu mojim igračima na svemu što rade ove sezone. U seriji smo od 13 utakmica bez poraza, izgubili smo samo jednom u sezoni i po tome možemo da se ravnamo sa Partizanom. Sa druge strane, imamo primer utakmice u Ivanjici na kojoj, bez obzira na sve olakšavajuće okolnosti i nefudbalske stvari koje su je pratile, mi po prvi put u sezoni nismo bili kako treba. U nedelju nećemo imati olakšavajuće okolnosti, zato pokušavamo da analiziramo šta nije valjalo, da to promenimo i predupredimo i da budemo na najvišem mogućem nivou, izjavio je Lazetić.

Lazetić je dodao da su, osim Ćalušića koji ima crveni karton, svi ostali igrači na raspolaganju, dobro utrenirani i spremni za duel.

– Partizan ima strašan tim i da bi imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pri tom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli“, rekao je Lazetić i dodao: „Moram da čestitam velikom gospodinu Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone. Podigao je svoju ekipu i drugi put zaredom im izborio proleće u Evropi. To  je veliki uspeh na kome im od srca čestitam i želim Partizanu sve najbolje, osim na utakmicama koje igraju protiv nas.

Lazetić je konstatovao da od Petrićevog dolaska Partizan igra fascinantno i da ne spori da je favorit u ovom meču.

Naravno da su oni favorit, imaju uspeh u Evropi, a i teško ih je analizirati. Veoma su kvalitetni, defanzivna organizacija im je odlična, nepredvidivi su i nije lako pripremiti se za njih.  Mogu da se adaptiraju na različite stilove i sisteme, zato ćemo morati da se fokusiramo na sebe. Pokušaćemo da budemo na najvišem nivou i bez obzira na to koliko je  protivnik jak , nećemo odstupiti od našeg stila igre, jer je to jedini način da im se odupremo“, zaključio je šef stručnog štaba plavo-belih.   

Utakmica se igra u nedelju, 06.11.2022. u Bačkoj Topoli na TSC Areni od 19.30.

TSC se trenutno nalazi na 3. mestu tabele sa 36 bodova, dok je Partizan drugi sa 37 bodova i jednom manje odigranom utakmicom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE