MENADŽERI JASNI: Zvezda može da igra LŠ pod parolom važno je učestvovati, Katai i Srnić nemaju ritam za ozbiljan fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde, neće ove sezone igrati nokaut fazu nekog od evrokupova.

Poraženi su od Monaka u poslednjem kolu Lige Evrope.

Sportski menadžeri Ranko Stojić i Zoran Stojadinović izneli su svoje mišljenje o igrama Zvezde u Evropi.

Kad izgubiš sve utakmice na strani u grupi, izgubiš i od Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona na strani, to je jasan znak da si na tom nivou. Šest utakmica je dovoljno da se pokaže kvalitet. Videli ste da je Porto u Ligi šampiona krenuo sa 0:4 protiv Briža, pa je na kraju sve došlo na svoje. Zvezda može da igra dogodine u Ligi šampiona pod parolom važno je učestvovati, rekao je Stojić.

Potom je dodao govoreći o tome šta Zvezdi nedostaje:

Odbrana tako-tako. Kad je tu Dragović i kad je tu Milunović, oni su kvalitetni. Ostale pozicije možda mogu da se poprave, ali najveći problem je što nema balansa u veznom redu. Crvenoj zvezdi je potreban igrač kao što je Luka Milivojević, koji je lider, kapiten, trener na terenu i koji donosi balans. Kanga je nešto najbliže tome, najagilniji je, ali dosta se lopti gubi na sredini terena, zaključuje Stojić.

Bivši sportski direktor crveno – belih Stojadinović nije štedeo kritiku za Aleksandra Kataija i Slavoljuba Srnića.

Dvojicu fudbalera Crvene zvezde odveo sam u Španiju. Jedan je Aleksandar Katai, koji je igrao u Alavesu. On je odličan momak, ali tamo su jedva čekali da mu vide leđa. Zašto? Jer nema ritam za ozbiljan fudbal. Isto je i sa Slavoljubom Srnićem, kog sam odveo u Las Palmas. Raskinuli su saradnju s njim. A to su dva igrača Zvezde koja su najstandardnija u poslednje dve sezone, rekao je.

Zvezdu sutra očekuje prvenstveni duel protiv Mladosti iz Lučana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE