Obradović: Zvezda će svima praviti probleme!

Košarkaški Crvene zvezde su u okviru 6. kola Evrolige poraženi od ekipe Monaka.

Trener pobedničkog tima, Saša Obradović je izneo utiske nakon meča.

– Prihvatamo pobedu. Ne mislim da smo večeras igrali sjajno, ali bilo je dovoljno da pobedimo u ovoj utakmici. Za budućnost moramo da budemo bolji. Očekivao sam težak duel, ponajući protivnika. Zvezda će svima praviti probleme, nikada se ne predaju. Znao sam da će biti duga utakmica. Zaista igraju destruktivno, igraju jako i čvrsto u svakom posedu. Nije bilo lako, ali mi smo zadovoljni pobedom. Ofanzivno smo mogli bolje, da se lopta bolje kreće, ali znajući da igramo protiv ekipe koja igra veoma dobru, organizovanu timsku odbranu, imali smo izvesnih poteškoća. Na kraju dana, iskoristili smo individualni kvalitet da pobedimo, istakao je Obradović.

Jedan od igrača koji je predvodio domaćina bio je Džordan Lojd, takođe bivši član Zvezde.

– Srećni smo što smo pobedili. Želimo da uvek iskoristimo domaći teren. Crveno-beli su tvrd tim, odigrali su odličnu utakmicu večeras. Ali uspeli smo da uradimo nekoliko stvari kako treba i da dobijemo. Dakle, osećamo se dobro, rekao je Lojd.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE