SERIJA A: Pobeda Empolija, efikasan remi u Salernu posle tragične završnice po domaćina (VIDEO)

U popodnevnim utakmicama Serije A odigranim danas do pobede su došli jedino fudbaleri Empolija, koji su minimalnim rezultatom 1-0 slavili na svom terenu protiv Sasuola.

Odlučujući pogodak postigao je mladi Tomazo Baldansi u 64. minutu posle odlične lopte koju mu je uputio Martin Satrijano.

Na stadionu Areču u Salernu fudbaleri domaće Salernitane i Kremonenzea remizirali su u efikasnom duelu koji je završen rezultatom 2-2.

Već je u 3. minutu publiku je digao na noge Šištof Pjatek koji se našao na pravom mestu i odbijenu loptu smestio u gol za prednost Salernitane od 1-0.

Ipak, gosti se nisu dali demoralisati i već u 12. minutu je odličnim šutem rezultat poravnao David Okereke.

Do kraja poluvremena domaćima je međutim prednost vratio Lasana Kulibali koji je u 38. minutu iskoristio dodavanje Antonija Kandreeve.

Kad je slavlje već bilo spremno, šok je usledio u 89. minutu posle gola Danijelea Ciofanija, koji je imao mnogo sreće jer mu je golman Luiđi Sepe odbranio penal, ali je nogama zakačio loptu tako da mu je praktično poslužio šansu koju je bilo nemoguće promašiti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE