Bejkon udario na sudije, pomenuo i Egzuma!

Košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon je debitovao protiv Partizana za grčki tim, a nakon ovog meča bilo je mnogo primedbi na sudije.

Najglasniji je bio predsednik kluba Dimitris Janakopulos, a sada se oglasio i Bejkon koji je prokomentarisao nedosuđeni prekršaj Dantea Egzima nad njim u finišu meča.

– Bio je faul!

– Sudije to nisu pokazale. Mislim da je to bio faul. Koliko ja razumem i po reakcijama publike tokom meča, to je bio faul i bilo bi dobro da sudije donose bolje odluke, rekao je Bejkon za grčke medije.

Bejkon smatra da grčki tim može da napravi odličan rezultat u Evroligi, bez obzira na dosadašnje poraze.

‘-Biće potrebno neko vreme da se momci naviknu na mene i da razumem saigrače. Ali kada se uigramo biće to dobro. Sezona je veoma duga. Imamo samo 6 utakmica u Evroligi, bila je to samo moja prva utakmica. Još uvek imamo nade da ćemo biti u plej-ofu i moramo da idemo iz dana u dan, istakao je on i dodao:

Svi takođe treba da shvate da ne možete uzeti igrača i staviti ga direktno na teren i imati velika očekivanja. Na primer, igrao sam skoro 29 minuta i znam da su ljudi očekivali sve od mene. Samo mi treba malo vremena da se prilagodim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE