Derbi kola pripao crno-belima: Urošević fenomenalnim golom doneo pobedu Partizanu (VIDEO)

U okviru 18. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana pobedili su u derbiju kola TSC rezultatom 3:2.

U prvom poluvremenu utakmice videli smo dva šuta u okvir gola, i dva pogotka po jedan na obe strane. Do prednosti je prvo stigao domaćin i to u 80. sekundi utakmice. Đakovac je dobio odličnu loptu, prevario Popovića, ali je otišao suviše u stranu, da bi loptu dobio Ratkov i sa oko 11 metara precizno šutirao.

Ekipa TSC-a je bolje delovala na terenu, dok se kod crno-belih video umor. Igralo se većinom na sredini terena, bez opasnosti po gol protivnika. Tim Gordana Petrića je do izjednačenja stigao u 41. minutu igre, a strelac je bio Natho, posle asistencije najboljeg strelac Partizana Rikarda.

Tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Na samom početku drugog dela, trener Partizana Gordan Petrić nezadovoljan igrom u prvom poluvremenu reagovao je dvostrukom izmenom. Umesto Ilića i Pantića, u igri su Baždar i Menig. Partizan je zaigrao u bolje u drugom delu i već je imao priliku na samom početku. Imao je Partizan korner, Natho je centrirao, Vujačić nije dobro zahvatio loptu glavom i ona je otišla pored gola.

TSC je zapretio prvi put u 54. minutu. Imali su kontru po levoj strani, Ratkov je centrirao na drugu stativu, Cvetković je uhvatio volej, ali je pogodio Saničanina. Nakon toga pokušali su i Ilić i JOvanović, ali nisu ugrozili golmana Partizana. Od tih šansi,pao je ritam sve do 70. minuta. Partizan dolazi do prednosti posle kiksa Đakovića. On je nakon korne loše zahvatio loptu, koja je došla do Saničanina, a defanzivac je zakucao u mrežu.

Deset minuta kasnije novo izjednačenje, TSC dolazi do gola. Sjajna akcija, Cvetković je centrirao po zemlji s desnog boka, uleteo je Mirčevski koji je bio brži od Saničanina i matirao golmana Partizana.

Nije dugo trajala radost domaćina. Crno-beli su ponovo poveli fenomenalnim golom kapitena Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca.

Do kraja meča Vukić je u nadokadni vremena mogao dva puta do gola, ali oba puta nije dobro reagovao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barcokas iznerviran: Predsednik Panatinaikosa me mesecima napada

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je isprozivao Jorgosa Barcokasa da je provocirao navijače, a Olimpijakos je stao u odbranu trenera i pozvao Vladu...

POVEZANE OBJAVE