Napadač Partizana ponovo igrač kola!

Drugi put, ove sezone, napadač Partizana Rikardo Gomeš izabran je za igrača kola Superlige Srbije.

Ček kompanije Mocart od 50.000 dinara biće mu uručen uoči početka utakmice TSC – Partizan koja je na programu od 19.30 časova.

Gomeš je doneo odluku da nagradu preusmeri ka organizaciji “Budi human” i njenom korisniku Sofiji Karadžić (1368 na 3030) kojoj se kao bebi drugi put vratila leukemija.

– Presrećan sam što mogu i na ovaj način da pomognem ne samo deci, već i odraslima, jer je važno da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u našem životu blagoslov i da treba da gajimo empatiju prema svakom čoveku.

Danas ja to činim na ovaj način, a molim i vas da, uvek kada vidite baner sa nekim korisničkim brojem ili jednostavno vas pogodi nečija životna priča, a ima ih mnogo, izdvojite koliko god možete novčanih sredstava ili pošaljete jednu sms poruku i pomognete.

O tome koliko je Bog važan u mom životu u mojoj porodici znate, jer za moj uspeh u karijeri i sreću moje porodice nisam zaslužan ja, već je to njegov blagoslov. Budimo zajedno, a ne jedni protiv drugih, izjavio je Rikardo Gomeš.

Utakmica između TSC-a i Partizana igra se u Bačkoj Topoli od 19.30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE