Spartak Subotica ima novog potpredsednika

Proslavljen režiser, scenarista i producent Predrag Gaga Antonijević novi je potpredsednik i sufinansijer Fudbalskog kluba Spartak, saopštio je večeras taj klub.

U saopštenju Spartaka se navodi da je Antonijević odlučio da se oproba i u sportskim vodama.

– Smatram da je sport uz kulturu najvažniji za pravilni razvoj naše dece i mladih. Zato želim da dam i lični doprinos. Spartak je pogotovo inspirativan i perspektivan klub jer dolazi iz multinacionalne sredine. Sa ljudima iz Spartaka gajim dugogodišnje prijateljstvo, koje je sada krunisano i ovim dogovorom. Ponosan sam što ću svoje životno iskustvo stečeno u nekim drugim oblastima mog profesionalnog rada imati priliku da proverim i na polju sporta. Subotica je multinacionalan i multikulturalaran grad, koji je u meni oduvek izazivao tople emocije i nadam se da će Subotičani prepoznati sa kojom emocijom i energijom ulazim u ovaj novi posao.Biću zadužen za promociju našeg kluba i sporta u celini, a posebnu pažnju ću posvetiti mlađim kategorijama kluba, jer je moja misija kao umetnika, a sada i kao sportskog radnika, da kod dece u našoj školi fudbala razvijamo i telo i duh. Samo takav rad može da učini da ta deca postanu pre svega dobri ljudi, a samim tim i dobri sportisti, rekao je Antonijević.

Predsednik Spartaka Nikola Simović nije krio oduševljenje dogovorom sa slavnim srpskim režiserom.

– Mislim da o Gagi Antonijeviću ne treba trošiti reči. Ponosan sam što smo postigli ovaj dogovor i što se Gaga priključio našem timu. Pored finansijskog efekta koji će dodatno stabilizovati naš klub, nemerljiva korist će doći i na polju promocije našeg kluba. Sigurni smo da smo postigli dogovor sa najboljim znalcem svog zanata – zaključio je Simović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVO U MAJSTORICI: Crvena zvezda je šampion Srbije!

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u majstorici Superlige protiv Partizana 3:0 (25:23, 25:18, 25:18). Samo je prvi set bio neizvestan...

POVEZANE OBJAVE