ILIĆ SREĆAN ZBOG DEBIJA: Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu

Fudbaleri Partizana savladali su TSC sa 3:2 na gostovanju u 18. kolu Superlige Srbije.

Ovaj meč obeležio je debi u startnoj postavi mladog fudbalera crno belih Mihajla Ilića.

Kroz rad sa prvim timom polako sam se uklapao i shvatio obaveze na glavnoj sceni, koje se prilično razlikuju od nastupa u omladinskom sastavu. Odgovornost je ogromna, a debi od starta u Bačkoj Topoli je za mene bio veoma važan. Nisam imao strah već ogroman motiv da se pokažem, da se borim u dresu Partizana sa ciljem da zajedno dodjemo do uspeha, rekao je on za klupski sajt.

Dodao je:

Jurili smo minus i najvažnije je da smo uspeli da pobedimo. Medjutim, potrebno je vremena da se uklopim u novi sistem sa tri štopera. Za početak sam zadovoljan, a trudiću se da budem još bolji. Imam 19 godina i deo sam velikog kluba. Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti. Dueli sa brzim igračima TSC-a nisu bili laki. Meni je važno da sam imao podršku saigrača. Imam sjajan odnos sa Fejsom, koji je mnogo toga prošao u karijeri i rekao mi je da idem korak po korak. A na terenu najveću podršku imao sam od kolega iz zadnje linije pored kojih sam se osećao sigurno. Pred nama je mnogo obaveza, a ja verujem u nove zajedničke uspehe, zaključuje Ilić.

Pre ovog nastupa za prvi tim, ovaj fudbaler je već za Partizan odigrao ove sezone 4 meča omladinske lige.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE