Lazetić: Biće sad priča da sam pustio Partizan

Fudbaleri TSC-a izugbili su na svom stadionu od Partizana rezultatom 3:2.

Nakon utakmice trener TSC-a govorio je u meču a i o treneru Partizana.

-Ja sam negde i započeo trenersku karijeru dok je Gordan bio trener Bežanije i usmerio me je. Moj prvi posao je bio kod njega u stručnom štabu. Netipičan je za srpski fudbal, najveći gospodin koji radi u srpskom fudbalu poslednjih ko zna koliko godina, želim mu da nastavi sa ovakvim rezultatima, rekao je Žarko Lazetić posle utakmice.

O samoj utakmici trener TSC-a je rekao.
-Ostaće žal za rezultatom, prvo poluvreme je bilo sjajno sa naše strane, ovako dok analiziram vruće glave – primili smo golove iz prve šanse, ali to je Partizan, pa onda iz odbitka i iz slobodnjaka. Nemam pojma ni kako bismo mogli to da odbranimo bolje. Rekao sam igračima da je ovo evropska utakmica i da mogu da uživaju, ali negde smo i preterali u tome. Nismo imali oštrinu, veću ambiciju da damo gol, više je to bilo previše nesvesno. Prvi gol, pa imamo loptu, što držimo je, vrtimo, svežiji smo… Taj gol koji je bio izjednačujući nas je poremetio i usmerio energiju na Partizan“, rekao je Lazetić i dodao:

-Znali smo da možemo da primimo gol u svakom trenutku i posle tri meseca momci su izgubili i ne mogu da zamerim. Biće sad priča da sam pustio Partizan, ali to je ovde i normalno… zaključio je trener TSC-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE