NEVEROVATNO: 10 crvenih kartona u finalu Superkupa Argentine (VIDEO)

Noćas se u Argentini igralo finale Trofeja šampiona, što je svojevrsni Superkup Argentine, a utakmicu je obeležila serija crvenih kartona.

U finalu su igrali Rasing i Boka, a “Trofej šampiona” osvojio je Rasing koji je bio bolji od Boke rezultatom 2:1. Finale se igralo preko 120 minuta, a meč je obeležio sudija koji je imao pune ruke posla. On je podelio čak deset isključenja, sedam igračima Boke, a tri fudbalerima Rasinga.

Klub iz Buenos Ajresa poveo je u 19. Minutu golom Brijaska, a samo dva minuta kasnije izjednačio je Rohas. Mreže su mirovale do samog kraja pa je utakmica otišla u produžetke. Kako će biti u produžecima moglo se naslutiti u petom minutu nadoknade, kad su direktne crvene kartone zbog međusobnog okršaja dobili Vilja iz Boke i Karbonero iz Rasinga. 

U 100. minutu, Boka je ostala sa devetoricom, isključen je i Varela. Brojčanu nadmoć Rasing je iskoristio, pa je golom Alkaraza poveo u 112. minutu i stigao do trofeja.  Pre poslednjeg žvižduka usledila je opšta tuča, a sudija Teljo se razmahao crvenim kartonima, pokazao ih je još sedam! Pet igračima Boke, dobili su ih Advinkula, Zambrano, Gonzales, Fabra i Benedeto, dva fudbalerima Rasinga, Alkarazu i Kabeljosu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE