SENZACIJA U LA LIGI: Poraz Reala i pored igrača više! (VIDEO)

Fudbaleri Rajo Valjekana napravili su veliku senzaciju u poslednjem meču 13. kola španske La lige, pošto su savladali madridski Real sa 3-2 u utakmici punoj preokreta.

Santi Komesana je doneo veliku radost domaćinu već u 5. minutu kada je doveo svoj tim u prednost posle asistencije Frana Garsije.

U roku od samo tri minuta Kraljevski klub je došao do potpunog preokreta, posle golova Modrića sa penala u 37. i Edgara Militaa u 41. minutu posle lopte koju je dobio od Asensija.

Ipak, ni tu nije bio kraj uzbuđenjima u dinamičnoj završnici prvog dela, pošto je Alvaro Garsija poravnao na 2-2 već u 44. minutu.

Činilo se da će Rajo ipak da poklekne posle direktnog crvenog kartona koji je u 61. minutu dobio Iraola, ali su igrači branioca titule u okolnostima kada su imali brojčanu prednost skrivili penal u 67. minutu.

Argentinac Oskar Treho bio je siguran sa bele tačke za novu prednost domaćih fudbalera, a do kraja je autsajder uspeo da sačuva prednost i još jednom pokaže zube najvećim favoritima.

Real je sada na drugom mestu tabele sa 32 boda, dva manje od Barselone, a Rajo Valjekano zauzima 8. poziciju sa 21 bodom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE