SVI ĆE BITI KAŽNJENI: Džeko nije ostao dužan navijačima Juvea kada je čuo što mu skandiraju

Juventus je sinoć na svom terenu pobedio Inter u velikom derbiju rezultatom 2:0, a u centru pažnje nakon susreta našao se bosanski napadač Edin Džeko kojeg su domaći navijači vređali sa tribina.

Navijači Juventusa nisu štedeli ‘Dijamanta’ i u nekoliko navrata za vreme derbija su ga vređali, a kamere su snimile trenutak kada su pristalice torinskog kluba skandirale reprezentativcu Bosne “cigane, cigane”.

Poznato je da je Džeko pre dve godine bio na korak od potpisa za Juventus i sigurno je da se nije nadao takvom dočeku na Allianc stadion, te je bilo jasno koliko su ga pogodila takva skandiranja.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio video na kojem se čuje što navijači Juventusa skandiraju napadaču, ali treba napomenuti da ni Džeko na kraju nije ostao dužan.

Jedan od navijača Juventusa objavio je video na kojem se vidi kako se Džeko okrenuo prema njima i uhvatio se za međunožje što je dodatno razbesnelo pristalice torinskog kluba.

Apeninski i mediji pišu da će Juventus sigurno novčano biti kažnjen zbog ovakvog ispada njihovih navijača, ali bi na kraju zbog svog poteza mogao biti kanžnjen i Džeko.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE