TRANSFER-BOMBA NA POMOLU! Dušan Vlahović nakon samo godinu dana napušta Juventus?

Jedan od boljih napadača sveta Dušan Vlahović mogao bi nakon tek jedne godine napustiti redove torinskog velikana i karijeru nastaviti u dresu Mančester junajteda.

Prema pisanju The Mirrora, čelnici ‘Crvenih đavola’ pokazali su ozbiljno zanimanje za 22-godišnjeg srpskog reprezentativca, a ono što je posebno zanimljivo, ključnu ulogu u kompletnom poslu mogao bi imati Kristijano Ronaldo.

Legendarni Portugalac već neko vreme želi napustiti Junajted i preseliti u ekipu u kojoj će imati daleko važniju ulogu od one trenutne na Old Trafordu.

Upravo se u tome i krije “kvaka” s obzirom na to da su u Junajtedu spremni Juventusu ponuditi “trampu” i ustupiti im Ronalda u zamenu za ugovor Dušana Vlahovića.

The Mirror nije otkrio previše detalja, ali je izvesno da bi Junajted morao doplatiti za potpis srpskog napadača. Međutim, isti izvor dodaje da će ‘Crveni đavoli’ zaigrati na kartu neuspeha Juventusa u Ligi šampiona.

Pitanje je samo koliko je Juventus spreman na povratak Ronalda koji je već neko vreme potpuno izvan forme, a i ponašanje mu je problematično.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Radničkog na meti hrvatskog velikana

Radnički iz Kragujevca pod trenerskom palicom feđe Dudićapravi čuda u Superligi ove sezone. Kragujevčani se nalaze na 4. mestu na...

POVEZANE OBJAVE