ZVEZDINA NAREDNA ŽELJA: Milojević pikirao brata srpskog reprezentativca!

Fudbaleri Crvene zvezde oprostili su se od Evrope za ovu sezonu posle poraza od Monaka u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Prethodno nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampionu posle poraza od Makabija, ali pošto sjajno guraju u domaćem prvenstvu, velike su šanse da se tamo nađu naredne sezone pošto će šampion Srbije po prvi put igrati direktno.

U skladu sa tim, u klubu iz Ljutice Bogdana već mogu ozbiljnije da razmišljaju kada je reč o formiranju ekipe za najveće izazove.

Trener Miloš Milojević je za “Mozzart sport” otkrio i koji igrač iz domaće lige je privukao njegovu pažnju.

Meni se u poslednje vreme sviđa mali Ilić iz TSC-a. Iskren da budem , vidi se da je prošao metodologiju rada koja nije naša. Ima nastavak kretanja posle podeljenog pasa, čini mi se da ima dobar radijus kretanja.Tako mi se čini, iako nisam ulazio u njegove brojeve. Onako, možda bi fizička snaga mogla da bude bolja kada govorimo o evropskom fudbalu i top nivou, i zbog toga je dobro što se vratio u srpski fudbal gde može da igra sa manje snage, rekao je Milojević.

Luka Ilić je već nastupao za Crvenu zvezdu. Nakon mlađih kategorija zaigrao je i za prvi tim, ali je ubrzo prodat Mančester Sitiju u paketu sa svojim mlađim bratom Ivanom, sada članom Verone i reprezentativcem Srbije.

Ipak, Lukina karijera je krenula nizbrdicom, pošto je bio na pozajmicama u holandskim klubovima i francuskom Troa, gde nije uspevao da se nametne na većoj sceni, pa je ovog leta pojačao tim sa severa Srbije koji je odradio veoma ambiciozan prelazni rok, što je vidljivo i na terenu.

Da li je došlo vreme za povratak?

Problem je i ugovor sa Građanima do 2024. godine, mada se mančesterskom timu ovaj “bratski paket” već isplatio prodajom mlađeg Ivana Ilića Veroni, gde je oduševio tokom pozajmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE