Kritike pred Mundijal: Ronaldo udario na selektora Brazila!

Selektor Fudbalske reprezentacije Brazila Tite saopštio je u ponedeljak spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Spisakigrača je naišao na različite reakcije širom sveta, a legendarni fudbaler Ronaldo je žestoko kritikovao selektora zbog jednog fudbalera.

Prema njegovom mišljenju, mladi fudbaler Palmeirasa Endrik Filipe morao je da se nađe na spisku reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mnogi žale što na spiku nema Gabrijela Barbose, ali da sam ja selektor u reprezentaciju Brazila bih pozvao Endrika, rekao je Ronaldo i dodao:

On je perspektivan fudbaler, koji igra kao profesionalac. Mundijal bi za njega bio senzacionalno iskustvo, dodao je Ronaldo, koji je 1994. godine bio sa selekcijom Brazila na SP u SAD-u.

Interesovanje za mladog fudbalera Palmeirasa pokazali su već Real, Čelsi i Pari Sen Žermen.

– Mislim da to nedostaje brazilskom timu. Dunga nije pozvao Nejmara za SP 2010. u Južnu Afriku, ali je zato Karlos Alberto Pereira poveo mene sa 17 godina na SP 1994. Luiz Felipe Skolari vodio je Kaku na SP 2002. u Japan i Južnu Koreju, zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džajić o Zvezdi: To je za svako poštovanje

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Uspeh kluba sa "Marakane" prokomentarisao je i predsednik Fudbalskog...

POVEZANE OBJAVE