POJAČANJE ZA SKUDETO: Napoli nakon Kvaradone i sjajnog Koreanca dovodi još jednog ‘nebrušenog dijamanta’

Napoli je letos napravio niz sjajnih transfera. Od dovođenja Hviča Kvarackhelije iz Gruzije za 10 miliona evra, preko kupovine Lea Ostigarda iz Brajtona za samo pet miliona, do briljantne investicije Kim Min-jaea za 18 miliona evra.

Štoper iz Južne Koreje po mnogima je najbolji na svojoj poziciji u Seriji A, dok je “Kvaradona’ jedan od najboljih igrača lige. Međutim, Napoli razmišlja kako zadržati prvo mesto Serije A.

Veliki broj utakmica naguran u mali vremenski period tera klubove na što veću širinu rotacije, što je Napoliju neophodno ako želi ostati konkurentan i što duže zadržati status neporaženog u Seriji A.

Zato se sportski direktor Napolija Kristiano Giuntoli okrenuo prema zimskom mercatu u potrazi za novim pojačanjima, a među najvećim željama je Lazar Samardžić iz Udinezea.

Potencijalni reprezentativac Srbije igra sjajno u svojoj drugoj sezoni za Udineze i jedan je od razloga zašto se ‘Zebre’ nalaze na samo četiri boda od zone Lige šampiona.

Nekoliko medija na Čizmi piše da je Napoli već uspostavio inicijalne kontakte za 20-godišnjeg ofanzivnog veznjaka, ali i da se u startu nazire ozbiljna prepreka za eventualnu realizaciju transfera.

Naime, Udineze traži “okruglih” 20 miliona evra što Napoli u ovom trenutku nije spreman platiti. Međutim, Samardžić je navodno spreman napraviti iskorak i pomoći Napoliju da napadne Skudeto.

Sada ostaje još samo da se klubovi dogovore oko visine transfera…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE