Rastavac pred meč u Kupu: Naše ambicije su najveće!

Vojvodina će dočekati na svom stadionu Mladost GAT u okviru osmine finala Kupa Srbije. Trener “lala” Milan Rastavac je izneo očekivanja pred ovaj novosadski derbi.

– Mislim da je svima jasno da su naše ambicije u ovom takmičenju najviše moguće. Ne razmišljamo mnogo o tome kojeg protivnika imamo ispred sebe, jer s kime god da igramo, u kojoj god fazi takmičenja, cilj će nam biti isti. Težina sutrašnje utakmice je u tome što ćemo po treći put morati da pobedimo istog protivnika u ovoj sezoni, ali s druge strane to je jedna stepenica koju želimo i moramo da prebrodimo. S obzirom na to da sledeću utakmicu imamo posle dva dana, biće određenih promena, da možemo da odgovorimo na zahteve protiv oba rivala. Verujem da smo se spremali dovoljno, da imamo dovoljan fond igrača da budemo angažovani da ostvarimo svoje ciljeve, rekao je Milan Rastavac, a prenosi sajt kluba.

Vojvodina nema velikih kadrovskih problema, ali najavljuje određene rotacije u mečevima koji im predstoje.

– Ne možemo da kažemo da imamo povređenih igrača. Imamo pojedince sa sitnim problemima, što zbog prehlada ili sitnh povreda, tako da ćemo sutra odlučiti u kom sastavu ćemo početi meč. Ekipu ćemo sastaviti od onih koji su igrali nešto više i onih koji su igrali bolje u poslednjem periodu, a biće i nekih koji će dobiti šansu da se pokažu, istakao je Rastavac.

Utakmica se igra u sredu od 18.30 na stadionu “Karađorđe”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIV TRIJUMF: Nestvarni Roberts, FMP stotkom zakazao polufinale sa Zvezdom

Košarkaši FMP-a plasirali su se u završnicu košarkaške Superlige Srbije. I u drugom meču razigravnanja savladali su Borac iz...

POVEZANE OBJAVE