Gvaridola o Premijer ligi: Ovo je suludo

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola, rekao je da je raspored utakmica u Engleskoj, u godini Svetskog prvenstva, „sulud“.

Siti danas igra utakmicu Liga kupa protiv Čelsija, a za subotu je protiv Brentforda zakazan poslednji duel uoči pauze zbog Svetskog prvenstva.

Englezi će naredno kolo kupa igrati 19. decembra samo dan posle završetka Svetskog prvenstva, a prvensvo se nastavlja 26. decembra.

Šta da vam kažem nego da je to suludo. U Nemačkoj se na primer prvenstvo nastavlja 20. januara, a mi krećemo 26. decembra. Što je najgore još ne znamo kada ćemo igrati zaostali meč sa Arsenalom, a u odnosu na druge države imamo jedan Kup više. Iskreno ne znam za taj meč u Kupu 19.decembra koga ću imati na raspolaganju. U krajnjem slučaju igraću sa fudbalerima iz naše akademije, istakao je Gvardiola, pa je nastavio:

-Razmišljam o meču sa Brentfordom u subotu. Svi će da budu oprezni da se ne povrede. Niko ne želi da propusti Svetsko prvenstvo. Sve su to detalji o kojima moramo da razmišljamo. Sa druge strane ne treba ni da govorim koliko će svi biti potrešeni kada se odmah vrate klupskim obavezama, rekao je Gvardiola i dodao:

-Raspored je takav kakav je i moramo da prihvatimo da se ništa neće promeniti. Naše je da izađemo na teren i pokušamo da pobedimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE