KUP SRBIJE: Bez iznenađenja, Vojvodina se jedva izvukla u novosadskom derbiju!

Danas su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pored Radnika iz Surdulice, obezbedili još i Novi Pazar, Radnički iz Niša, TSC i Vojvodina, tako da nije bilo nijednog iznenađenja.

Prijatno iznenađenje ove sezone u Superligi Novi Pazar bio je bolji na svom terenu od Kolubare sa 2-1.

Oba gola za pobednički tim postigao je iskusni Nenad Gavrić. Prednost je doneo u 31. minutu, a nakon što su gosti poravnali rezultat u samoj završnici, samo mu je minut trebao da ponovo, u 44. minutu, dovede svoj tim do prednosti i ispostaviće se pobede.

Niški Radnički je na Čairu lako izašao na kraj sa liderom Prve lige Srbije IMT-om, slavivši sa 3-0 i pokazavši da je ipak velika razlika u kvalitetu između dva ranga.

Na poluvremenu je tim Nenada Lalatovića vodio sa 1-0 zahvaljujući Nikoli Štuliću koji je bio precizan u 26. minutu. Sava Petrov je duplirao prednost u 65. minutu, a Aleksandar Pejović postavio konačan ishod u 83. minutu.

TSC je u Bačkoj Topoli pobedio trećeplasirani tim Prve lige Železničar iz Pančeva sa 2-0.

Još jednom je raspoložen za golove bio Martin Mirčevski, pošto je pogađao u 3. i 32. minutu.

U novosadskom superligaškom derbiju osmine finala Vojvodina se u poslednjim momentima izvukla protiv Mladosti GAT i došla do potpunog preokreta.

Na poluvremenu je Mladost vodila golom Lazara Arsića sa penala u 15. minutu. Ipak, kada se činilo da će mlađi superligaš iz Srpske Atine doći do velikog rezultata, na scenu je stupio Veljko Simić i poravnao rezultat u 86. minutu, a potpuni šok im je priredio Nemanja Nikolić u poslednjem minutu utakmice, kada je bio na pravom mestu i loptu smestio u gol nakon što je odbranjen slobodan udarac njegovom prezimenjaku Urošu.

FOTO: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE