MAGIČAN POKLON ZA NOVAJLIJE: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!!!

Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novoregistrovane igrače! Deponuj i osvoji do 10.000 DINARA bonusa i 200 SPINOVA!

Ako ste novi u svetu sportskog klađenja i online slot zabave, savšreno mesto za početak avanture je Meridian!

Potrebno je samo da se registrujete, a odmah nakon toga čeka vas poklon iznenađenje: 2.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE I 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure, bez ikakvih uslova. Ali, s poklon iznenađenjima se ni tu ne završava. Od sada vas čeka i BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Deponujte 500 DINARA ili više od toga na svoj korisnički nalog i čeka vas 100% SPORT BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Pirates Power.

Na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA!

Kada je o sportskom klađenju reč, bonus je potrebno da iskoristite u danu kada je depozit uplaćen. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više jer vas i ove srede ove srede očekuju zanimljivi dueli na fudbalskim stadionima širom Evrope!

Da li će Luka Jović uspeti da postigne pogodak za svoju Fiorentinu u duelu protiv Salerintane? Inter se nalazi u maloj krizi, a savršen način da je prebrodi bila bi pobeda protiv Bolonje! Stavite parove Serije A na tiket – kompletna ponuda čeka vas na sajtu kladionice Meridian.

Ista pravila važe i za poklon spinove, stoga zavrtite kolone slota Pirates Power u danu uplate depozita!

Uživajte u savršenoj zabavi, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE