Odigrao je zadnju utakmicu u dresu Torina: Sjajni Srbin nakon Mundijala pravi transfer karijere!?

Pogodio je Saša Lukić pre tri dana vodeći pogodak protiv ekipe Bolonje u susretu koji je njegov Torino izgubio (2:1).

Prema pisanju Tutosporta, izgledno je da je to bila zadnja utakmica Lukića u dresu Torina koji je od dolaska 2016. godine nosio čak 163 puta.

Naime, zbog povrede srpskog internacionalca gotovo sigurno neće biti u večerašnjem dvoboju sa Sampdorijom, a izvesno ni četiri dana kasnije protiv Rome u zadnjem susretu koji očekuje ‘Bikove’ u ovoj kalendarskoj godini.

Povreda će ga udaljiti sa terena u nadolazećim danima, u taboru Srbije su uvereni da će uprkos tome biti potpuno spreman za otvaranje Svetskog prvenstva i susret s Brazilom, a potencijalno kvalitetne partije u Kataru mogle bi ubrzati Lukićev odlazak iz Torina.

Bivši vezni beogradskog Partizana ima ugovor s Torinom do 2024. godine, a prema informacijama Tutosporta osim zanimanja iz inostranstva za Lukića, u prvom redu stoje rimski rivali Roma i Lacio.

Lukić i čelnici Torina već mesecima ne uspevaju pronaći zajednički jezik oko novog ugovora i zimski merkato bi trebao biti savršen trenutak za rastanak.

Torinu je to zadnja šansa da na sjajnom Srbinu zaradi ozbiljniji novac, pogotovo ako zablista na Mundijalu, dok bi Lukić definitivno izdejstvovao transfer karijere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE