PAŠĆE REKORD! Na adresu Napolija stiže vrtoglava ponuda koju će biti nemoguće odbiti

Prema pisanju engleskih medija od kojih se većina poziva na izvore bliske klubu, najveća želja Mančester junajteda u zimskom merkatu je Viktor Osimhen, sjajni 23-godišnji napadač vodeće ekipe Serije A Napolija.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag traži novog napadača, a na vrhu liste želja je nigerijski golgeter. Osimhen je trenutno procenjen na 65 miliona evra, ali ‘Crveni đavoli’ navodno će na adresu Napolija poslati ponudu tešku preko 100 milijona evra.

Arsenal i Njukasl takođe su pokazali zanimanje i Osimhen je već neko vreme pri samom vrhu njihovih želja, ali pitanje je mogu li pratiti ponudu Juanjteda.

Napoli je, podsetimo, Osimhena doveo 2020. iz Lila u transferu vrednom 75 miliona evra. Od dolaska u Seriji A, mladi napadač je upisao 75 nastupa, 37 golova i 12 asistencija za Napoli.

Ako ovaj trasnfer dođe do realizacije, po ciframa koje se spominju, Osimhen će postati najskuplje pojačanje u istoriji Mančester junajteda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE