Srpsko veče u Italiji: Jović doveo Fiorentinu do pobede, sjajan gol Radonjića (VIDEO)

Večeras su odigrana još tri meča 14. kola italijanske Serije A. Torino je na svom terenu pobedio Sampdoriju sa 2:0, Inter je u Milanu deklasirao Bolonju sa 6:1, dok je Fiorentina golom Luke Jovića u finišu savladala Salernitanu sa 2:1.

Radonjić je rastužio Dejana Stankovića postigavši prvi gol za Torino u 29. minutu sjajnim pogotkom sa nekih 11 metara. Drugi gol za Torino postigao je Nikola Vlašić u 59. minutu. Starter u dresu Torina je i bio i naš golman Vanja Milinković-Savić, koji je sačuvao svoju mrežu, dok je Saša Lukić bio van tima zbog povrede.

U okviru istog kola Fiorentina je savladala Salernitanu rezultatom 2:1, a naš Luka Jović je apsolutni junak ove utakmice.

Fiorentina je povela preko Bonaventure u 15. minutu, a gol za izjednačenje je postigao Dia u 55. minutu meča.

Luka Jović je u igru ušao umesto Kabrala u 77. da bi samo pet minuta kasnije pogodio mrežu gostiju za konačnih 2:1.

Nikola Milenković je odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu, a Aleksa Terzić je ušao kad i Jović, u 77. minutu. Ivan Radovanović je igrao od 59. minuta za ekipu Salernitane.

U trećem meču, Inter je deklasirao Bolonju rezultatom 6:1. Bolonja je povela preko  Likojanisa u 22. minutu, a onda je usledila prava goleada domaćeg tima. Dvostruki strelac bio je Dimarko u 36. i 48. minutu, a po jednom su pogađali Džeko u 26, Lautaro Martinez u 42, Čalhanoglu u 59.  i Gosens u 76. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE