NISU IMALI SNAGE ZA VIŠE: Ubedljiv poraz Partizana u Pireju

Košarkaši Partizana doživeli su poraz posle tri vezane pobede u Evroligi, pošto je od njih bio bolji Olimpijakos 87:58.

Sjajan ritam je viđen u prvom poluvremenu, koje je trajalo 35 minuta što je u današnjoj košarci skoro neviđena scena.

Olimpijakos je bolje počeo utakmicu i brzo je napravio osetniju prednost. ODlično su šutirali Grci i Kostas Slukas je sjajno diktirao ritam svoje ekipe. Partizan sa druge strane je dobro pratio taj ritam i uvek je održavao kakav takav priključak. Posle prvih 10 minuta je bilo 22:14 za domaće.

U drugoj četvrtini višen je šuterski vatromet sa obe strane i sredinom ovog perioda skoro svaki napad je bio koš. Za Olimpijakos dobru rolu je odigrao rezervista piters sa dve postignute trojke, a odlični su bili i Slukas i Vezenkov.

Kod Partizana Naneli je bio napadački raspoložen, dok Lesor sada već standardno u skoku bio dominantan.

Olimpjakos je napravio dvocifrenu prednost u drugoj četvrtini, ali u finišu Partizan je dobrom završnicom spustio prednost i na odmor se otišlo sa 45:38.

U trećem periodu Partizan je sišao na 3 poena minusa (48:45), međutim od tog trenutka domaćin preuzima utakmicu. Prvo je Vezenkov trojkom podigao na 6 poena prenosti, da bi potom dobrom odbranom i tranzicijom stigli do maksimalnih 68:54 na kraju trećeg perioda.

U četvrtom periou partizan više nije imao snage da se suprotstavi domaćinu, tako da je prednost sredinom perioda bila 20 poena, da bi seriju nastavili do konačnih 87:58. Partizan je u poslednjem periodu postigao samo 4 poena.

Najefikasniji kod crno-belih su bili Naneli i Panter sa po 14 poena, dok je Lesor postigao 10. Kod Olimpijakosa Slukas 17 poena, Vezenkov 15, Larencakis 14.

Partizan sad ima skor 3-4 i naredni meč igraju protiv Makabija 18. novembra u Beogradu sa početkom od 20.30 časova. Olimpijakos je ovom pobedom otišao na 5-2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE