Pobede Reala i Valensije, remi Rajo Veljekana i Selte (VIDEO)

U 14. kolu španske La Lige večeras su odigrana tri meča. Valensija je savladala Betis rezultatom 3:0, Real je bio bolji od Kadiza sa 2:1 dok je utakmica između Rajo Veljekana i Selte završena bez golova 0:0.

U 63. minutu Valensija je povela protiv Betisa kada je Andre Almeida zatresao mrežu gostiju. Betis je dva minuta kasnije ostao sa desetoricom igrača na terenu zbog isključenja Gonsalesa.

Igo Giljamon je u 81. minut iz penala duplirao prednost ekipe Đenara Gatuza, a još jedan igrač koji je u igru ušao sa klupe, Džastinn Klajvert je u sudijskoj nadoknadi vremena drugim golom u sezoni postavio konačnih 3:0.

Između Rajo Valjekana i Selte iz Viga nije bilo pobednika 0:0.

Glavni sudija je domaćim igračima podelio čak sedam žutih kartona.

Rajo je imao veću inicijativu i posed lopte, ali su obe ekipe bile izjednačene po udarcima na gol protivnika.

Real je uspeo da savladala Kadiz rezultatom 2:1. Prvi gol je postignut u 40. minutu meča kada je Modrić dodao do Krosa, Nemac fantastičnim centaršutem pronalazi Militaa koji pogađa za 1:0. U 70. minutu Real je stigao do drugog gola preko Krosa koji je sa oko 20 metara od gola, opalio i pogodio – 2:0. 

U 81. minutu utešni gol za Kadiz postigao je Perez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE