SUPERLIGA: Partizan pokušavao, Spartak odneo sva tri boda iz Humske! (VIDEO)

Partizan – Spartak 0:1 (0:0)

Bijelović 86′

Fudbaleri Partizana, poraženi su od Spartaka iz Subotice na svom terenu u odloženom duelu 7. kola Superlige Srbije. Crno beli su bili bolji rival ali nisu mogli da materijalizuju šanse koje su imali.

Tim iz Subotice je imao prvu priliku ali je Popović bio siguran. Početak susreta nije bio obeležen konkretnim prilikama. Gomeš je slabo uputio udarac, a Srećković šutirao pored stative.

Kratko se ukazivala pomoć Bibrasu Nathu koji je potom nastavio susret. Crno beli su samo pojačavali pritisak bez stopostotne prilike da ugroze Manojlovića. U tom ritmu je protekao prvi deo igre.

Partizan je imao veliku prednost u posedu i samo jedan šut u okvir gola. Subotičani su šutirali samo jednom.

Pantić je imao dobru šansu u nastavku, ali nije bio precizan. Pre toga je Hristić propustio najizgledniju priliku za Subotičane. Popović mu je u situaciji 1 na 1 odbranio. Pošto je lopta pogodila prečku, nije uspeo da je smesti u mrežu.

I nastavak meča obeležila je ofanziva izabranika Gordana Petrića. Šut Markovića je u 61. minutu odbranio Manojlović. Imao je isti igrač priliku i u 68. ali nije zahvatio loptu nakon slobodnjaka Natha. Ni treću priliku nakon, ovog puta u 74. minutu nakon kornera nije iskoristio.

Promašene šanse domaćina, kaznili su gosti iz Subotice u samom finišu meča. Strelac je u 86. minutu bio Luka Bijelović. Iskoristio je lošu intervenciju Hamidu Traorea.

Nakon tog gola, Partizan nije uspeo bar da dođe do izjednačenja. Ukoliko Crvena zvezda slavi protiv Čukaričkog ponovo će imati 10 poena prednosti. Pre odlaska na zimsku pauzu, Partizan u nedelju dočekuje Novi Pazar. Spartak je sada na sedam bodova daleko od plej – ofa.

Spartak Subotica: Manojlović , Tanasin, Ostojić, Bogićević, Vitorović (od 65′ Šimura), Đurasović, Tumbasević , Bijelović, Stanić, Srećković (od 73′ Todoroski) , Hrstić

Partizan (4-4-2): Popović, Lutovac, Saničanin, Marković, Urošević, Natho, Pantić (od 63′ Menig), Baždar, Traore, Gomeš, Pavlović (od 46′ Dijabate)

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE