Novi Beograd igra u Valjevu dok čeka odluku da li će igrati sa Nemcima

Vaterpolisti Novog Beograda gostovaće u Valjevu ekipi Valisa u petom kolu Superlige Srbije. Duel sa Valjevcima zakazan je za 19 časova, a Novobeograđani i u ovoj utakmici nose epitet velikih favorita. Valjevci su u prva četiri kola zabeležili po jednu pobedu i remi uz dva poraza, dok je aktuelni srpski i regionalni šampion ima skor 3-1.

Svesni smo kvaliteta koji posedujemo i ne bežimo od uloge favorita. Ipak, veoma poštujemo narednog rival i zato sam siguran da ćemo imati maksimalno ozbiljan pristup. Želja nam je da nastavimo pobednički niz i da osvojimo nova tri boda. Potrudićemo se da u delo sprovedemo sve taktičke zamisli, i ovaj deul na najbolji način iskoristimo za dodatno uigravanje i pripremu za start Lige šampiona sledeće nedelje i meč sa Špandauom, rekao je prvotimac Novog Beograda Savo Ćetković.

Međutim, malo pošto je dao ovu izjavu prvotimac Novog Beograda, stigla je vest iz Nemačke da Špandau neće doći na utakmicu. Razlog je što sedam igrača ima koronavirus, a očekuje se da će ih biti još.

U redove Novobeograđana Ćetković je stigao tokom leta iz ekipe Šapca kao član idealne postave regionalnog takmičenja:

Svi momci su me sjajno prihvatili od prvog dana, što je u velikoj meri olakšalo period uklapanja. Imam zaista veliku sreću da mogu da učim, treniram i igram sa ovakvom grupom vrhunskih igrača. Takođe, obezbeđeni su nam vrhunski uslovi, organizacija u klubu je izvanredna, izuzetno profesionalna, a nadam se da će i ova sezona biti trofejna, poručio je Četković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELI GA I BUNDESLIGAŠ: Zvezda naciljala još jednog povratnika?

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju protiv Vojvodine u Superligi Srbije. Trenutno imaju 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Očekuje...

POVEZANE OBJAVE