Južna Koreja otkrila karte: Evo koji tim ide u Katar!

Selektor Južne Koreje  Paulo Bento saopštio je spisak igrača za predstojeće Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru.

Ono što je bitno da zavijače ovog tima jeste da se na spisku nalazi i  Hjeong Min Son, za koga se spekulisalo hoće li biti spreman zbog povrede.

On je saopštio da će učestvovati na Mundijalu, a sada je to dobilo i zvaničnu potvrdu pošto je uvršten na Bentov spisakm međutim postoji dilema da li će od prve utakmice biti selektoru na raspolaganju.

– U stalnom smo kontaktu sa Totenhemovim medicinskim odeljenjem. Ne znamo još tačno kada će Son početi da trenira sa nama, kada će moći da bude sa ekipom – poručio je Portugalac i dodao:

– Moramo da budemo strpljivi i čekamo, da analiziramo situaciju iz dana u dan. Imamo vremena da odlučimo i najvažnije je da se on oporavi što pre, da se oseća komforno i onda ćemo zajedno da donesemo odluku.

Spisak Južne Koreje:

GOLMANI: Sung Kju Kim (Al Šabab), Hjon Vu Čo (Ulsan), Kjin Son Bom (Čonbuk)

ODBRANA: Min Dže Kim (Napoli), Džin Su Kim (Čonbuk), Čul Hong (Daegu), Mun Hvan Kim (Čonbuk), Džon Đu Jun (Seul), Jang Von Kim (Ulsan), Te Hvan Kim (Ulsan), Kjun Von Kvon (Gamba), Ju Min Čo (Tedžon).

VEZNI RED: Vu Jang Čung (Al Sad), Sang Ho Na (Seul), Sjon Ho Paik (Čonbuk), Džun Ho Son (Šandong), Min Ću Son (Čonbuk), Čang Hun Kvon (Kimčon), Dže Sung Li (Majnc), Hi Čan Hvang (Vulverhempton), In Beom Hvang (Olimpijakos), Vu Jang Džeon (Frajburg), Kang In Li (Majorka).

NAPADAČI: Hjeong Min Son (Totenhem), Ui Džo Hvang (Olimpijakos), Ke Sung Čo (Čonbuk).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE