Klop ima jasno naređenje za igrače Liverpula koji igraju na Mundijalu!

Trener Liverpula Jirgen Klop istakao je da je naredio igračima svog tima koji nastupaju za svoje reprezentacije na predstojećem Mundijalu u Kataru da mu se javljaju nakon svakog odigranog meča.

Sedmorica igrača Liverpula će nastupiti za svoje selekcije na Mundijalu u Kataru, a ostatak tima će tokom SP-a biti na pripremama u Dubaiju.

– Imamo jasno pravilo kada su utakmice reprezentacija u pitanju. Fudbaleri moraju da mi se jave posle svakog meča. Oni moraju da mi kažu kako se osećaju i da li ih nešto boli. Bićemo u Dubaiju, ako se neko od igrača povredi i bude morao da napusti kamp reprezentacije, može odmah da dođe kod nas, rekao je Klop i dodao:

-Fudbaleri imaju svoje Vocap grupe, one će goreti kada bude pobeđivala reprezentacija naših igrača. Moramo da budemo u kontaktu sa igračima, to ne može da se promeni. Dubai smo odabrali da budemo blizu ako neko od njih bude morao ranije da ode ili ispadne sa Mundijala, zaključio je Klop.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE