LUDNICA NA ETIHADU: Siti pao u zaustavnom vremenu! (VIDEO)

Fudbaleri Brentforda napravili su veliko iznenađenje u 16. kolu Premijer lige, pošto su na gostovanju savladali Mančester Siti sa 2-1, i to golom u zaustavnom vremenu.

Gosti su poveli u 16. minutu golom Ivana Tonija glavom, nakon što mu je usled izvedenog prekida saigrač asistirao na isti način.

Do izjednačenja je tim Pepa Gvardiole stigao tek u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. Tada je Fil Foden nakon prebačene lopte glavom od strane Manuela Akanjija sjajnim šutem sa leve strane zatresao mrežiu.

Nije ipak ni ovakav razvoj situacije demoralisao fudbalere Brentforda. I pored potpune inicijative domaćina, autsajder je došao do pobede na najslađi mogući način, pogotkom u osmom minutu zaustavnog vremena!

Kontru je svojim drugim pogotkom završio Toni, koji je tako krunisao akciju posle dodavanja Džoša Dasilve sa desne strane.

Tako Siti nije uspeo ni na kratko da prestigne Arsenal na liderskoj poziciji tabele Premijer lige i Tobdžije ostaju sa dva boda više, a priliku da dodatno “pobegnu” imaće večeras protiv Vulverhemptona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE