Milojević pred Radnik podseća na prošlu sezonu, govorio i o sastavu i odlasku Kulibalija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radniku u Surdulici sutra od 13.30 na zatvaranju jesenje sezone, pred početak Svetskog prvenstva u Kataru koje je iza ugla.

Pobedom bi crveno-beli otišli na zimsku pauzu sa dvocifrenom prednošću u odnosu na večitog rivala, a očekivanja pred ovo gostovanje je izneo trener Miloš Milojević.

Maksimalno oprezno idemo u Surdulicu, jer znamo iz iskustva da je to nezgodno gostovanje. Igrači shvataju ozbiljnost i težinu meča i željni su revanša, jer smo prošle godine izgubili pet bodova od Radnika. Ne mislim da ulazimo opušteno u meč, već izuzetno motivisano da na pravi način završimo polusezonu. Raduje me što imamo 10 bodova više u odnosu na večitog rivala, ali ne licitiram prednost, već mi je bitno da u maju prvi prođemo kroz cilj. No, naravno da želimo da i posle meča u Surdulici zadržimo bodovnu razliku, istakao je trener Zvezde.

On je govorio i o problemima sa igračkim kadrom.

Kanga neće igrati zbog kartona, a što se ostalih igrača tiče, imamo manjih problema oko bolesti. Međutim, nije to ništa novo, jer se s tim borimo već tri utakmice. Tu dolazi do uloge kolektiva, gde moramo da se zajedno izvučemo i da igrači koji rade i treniraju, iskoriste priliku kao recimo Pankov koji nije imao mnogo minuta do sad, pa i Gobeljić koji je malo igrao, malo nije. To je takođe ključno za ovu utakmicu, smatra Milojević.

Upitan je i o mogućem odlasku Kalife Kulibalija, koji je u klub stigao letos, ali nije dobijao mnogo šansi kod njega.

To da li se rastajemo s njim nije pitanje za mene, kratko je poručio Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE