Trener Zvezde prokomentarisao poziv Piksija Erakoviću i izostanak Mitrovića sa spiska za Svetsko prvenstvo

Brojimo dane do početka Svetskog prvenstva u fudbalu! Svi čekamo 24. novembar, kada će naši startovati duelom protiv petostrukog svetskog prvaka Brazila.

Juče je selektor Srbije Dragan Stojković saopštio i spisak fudbalera koji će nas predstavljati u Kataru, a na njemu se našao i mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković.

Ovaj uspeh Erakovića prokomentarisao je i trener crveno-belih Miloš Milojević.

Ponosan sam na Erakovića koji je produkt Zvezdine škole. Prošao je sve selekcije i kluba i reprezentacije i neko je ko svojim primerom u smislu rada i zalaganja na treninzima i utakmicama treba da bude uzor svim mladim igračima koji dolaze iz naše škole. Ne trebaju da slušaju ni pohvale, ni kritike, već da rade na sebi. To je bio slučaj s njim, rekao je Milojević.

On je prokomentarisao i izostanak sa spiska krilnog fudbalera svog tima Stefana Mitrovića, koji je debitovao nedavno u Ligi nacija, iako je imao i poziv reprezentacije Kanade.

Kada je reč o Mitroviću, to je karijera i fudbal. Ne ide se uvek uzbrdo, već i gore i dole. Verujem da je on budućnost reprezentacije Srbije i da mu je to predstavljeno na takav način od strane selektora. Trenutno u reprezentaciji ima jaku konkurenciju na svojoj poziciji, ali ima šansu da se dokaže u selekciji do 21 godine, tamo bude najbolji i stavi selektora na slatke muke, izjavio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE