ZAPOČNI ZABAVU ČAROBNIM POKLONOM: 2.000 DINARA BONUSA + 200 SPINOVA!!!

Ako voliš sportsko klađenje i slot/live dealer igre, Meridian je savršeno mesto za početak zabave! Registruj se i zgrabi idealan poklon!

Meridian je pripremio vrhunski poklon paket za sve novajlije! Volite sportsko klađenje, ali su vam podjednako drage slot/live dealer igre? Kreirajte vaš korisnički nalog SADA i uživajte u neviđenoj zabavi bez uplate depozita!

Dobro ste čuli, vaša žurka može da počne odmah nakon registracije!

Od vas se jedino traži da ispoštujete narednu proceduru I to – u samo tri koraka:

  1. Posetite sajt meridianbet.rs
  2. Kliknete na polje registracija
  3. Popunite registracionu formu

Nakok toga počinje luda zabava! Na vaš nalog će biti uplaćeno 2.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje i 200 POKLON SPINOVA na popularnoj slot igri Maya’s Treasure!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Kada govorimo o bonusu za sportsko klađenje, potrebno je da ga iskoristite u roku od 24 SATA!

Subota pred nama donosi poslednje okršaje u TOP LIGAMA pred početak Svetskog prvenstva u Kataru! Šalke pred sobom ima nemoguću misiju. Ako žele opstanak u Bundesligi i ove sezone, potrebno je da izvuku barem bod protiv najjačeg tima Nemačke, Bajerna iz Minhena!

Derbi začelja očekuje nas u Seriji A. Sampdorija predvođena Dejanom Stankovićem sa klupe će pokušati u direktnom duelu sa Lećeom da pobegne iz opasne zone. Odaberite vašu opkladu i dodajte je na tiket!

Dobijeni bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

I naravno, nakon dobrog fudbala – zabavu možete nastaviti uz slot igru Maya’s Treasure. Vreme je da uživate u neodoljivim poklon spinovima.

Iskusite jedinstvenu avanturu, samo u Meridianu!

BONUS VIDEO:

Prti Bee Gee & Meridian – Prvak sveta

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE