18-godišnjak u zaustavnom vremenu doneo Junajtedu pobedu protiv Fulama! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Fulam na Krejven Kotidžu sa 2-1 pred odlazak na pauzu zbog Svetskog prvenstva.

Na poluvremenu je tim Erika Ten Haga vodio zahvaljujući pogotku Kristijana Eriksena u 14. minutu, kada je odlično ispratio akciju i krunisao pogotkom dodavanje Bruna Fernandeša.

Iz slične akcije izjednačio je domaćin u 61. minutu. Loptu je u kontri povukao iskusni Brazilac Vilijan, koji je uposlio Toma Kernija, a ovaj sa leve strane na peterac pronašao Danijela Džejmsa, koji je bio precizan za 1-1.

Kada se činilo da će tim iz Londona uspeti da dođe do boda i pored izostanka Aleksandra Mitrovića, usledio je šok u trećem minutu zaustavnog vremena posle još jedne uigrane akcije.

Ponovo je kod gola učestvovao Eriksen, koji je odigrao dupli pas sa 18-godišnjim Argentincem Alehandrom Garnaćom, koji je hladnokrvno plasirao loptu u mrežu pored golmana Bernda Lenoa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE