IZ ZVEZDE ODGOVORILI NA PRIMEDBE VEČITOG RIVALA: Lepo je znati…

U poslednje vreme je čest slučaj javnog iskazivanja nezadovoljstva fudbalskih sekcija večitih rivala Crvene zvezde i Partizana suđenjem u Superligi Srbije.

Zato stalno reaguju na situacije iz mečeva najvećeg rivala, iako nisu direktni akteri na istim, bilo putem saopštenja, bilo društvenih mreža.

To se desilo i danas, kada su se iz Partizana oglasili dok je trajala njihova utakmica protiv Novog Pazara, a povodom prethodno završenog meča Zvezde i Radnika.

Zvaničan nalog tima iz Humske na Tviteru objavio je snimak situacije kada je dosuđen faul za crveno-bele, nakon koga je iz slobodnog udarca Aleksandar Katai doneo pobedu svom timu.

Ubrzo je stigao i odgovor iz redova večitog rivala.

U glavi samo Zvezda crvena… Drago nam je kada i najveći rival na svom zvaničnom nalogu objavljuje kadrove sa Zvezdinih mečeva. Lepo je znati da smatraju da njihovi navijači treba da prate #fkcz i to u toku meča svog kluba. Inače, mi smo PRVI… istakli zahtev za smenu Filipovića, naveli su iz Crvene zvezde na ovoj društvenoj mreži.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE