NBA: Pokuševski blistao u novoj pobedi Oklahome! (VIDEO)

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera savladali su na gosotvanju u evropskom terminu Njujork Nikse sa 145-135, uz novu sjajnu partiju Alekseja Pokuševskog.

On je kao starter postigao 12 poena, uz 2 skoka, 3 asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu, za 18 minuta provedenih na parketu.

Pritom je šutirao uz veliki procenat uspešnosti, odnosno 2/3 za dva i 2/4 za tri poena.

Njujork je već u prvoj deonici stekao +12, ali je krajem poluvremena došlo do preokreta, pa je posle prvih 24 minuta Oklahoma bila u prednosti od 79-76.

Nakon povratka na parket nije dozvolila da je izgubi nijednog trenutka, štaviše povela je i sa 19 poena razlike, posle čega Niksi nisu uspeli da se vrate.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Šej Gildžus Aleksander sa 37 poena, 5 skokova i 8 asistencija, dok je Gidi upisao 24 poena, koliko i Dort, ali uz tripl-dabl sa još 10 skokova i 12 asistencija.

U poraženom sastavu je Rediš imao 26, a Rendl poen manje, ali uz dabl-dabl sa 10 skokova, na šta je dodao i 3 završna dodavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE