POSLUŠAJTE LEGENDARNOG KAKU: Brazil i Srbija u velikom finalu Mundijala – kakve su šanse za to?

Ako je verovati na reč legendarnom brazilskom fudbaleru, Kaki, Brazil je apsolutni favorit za osvajanje Svetskog prvenstva, ali isto tako – reprezentacija Srbije bi mogla da “pomrsi konce” favoritima i napravi veliko iznenađenje.

Nekadašnji igrač Milana i Real Madrida i legenda “selesaa” ne krije veru u svoj nacionalni tim, ali isto tako u nedavnoj izjavi priznaje da nas čeka specifičan Mundijal.

Verujemo da ste već pročitali izjavu ovog fudbalskog mađioničara, pa zašto ga ne biste poslušali i “predvideli” Brazil i Srbiju u finalu? Kako to da uradite?

Dok čekate da Mundijal startuje, vreme je da se zabavite uz drugu omiljenu poslasticu – online kladjenje. Naime, sportska kladionica Meridian je odavno “izbacila” ponudu za Svetsko prvenstvo, koja sa sobom i najveće kvote i fantastične bonuse.

Pa, krenimo redom: za početak – sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, uz pomoć kog možete sastaviti pravi mundijalski tiket!

REGISTRUJ SE – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

A, sada – poslušajmo Brazilca i prognozirajmo finaliste!

KVOTE ZA PLASMAN U FINALE:

Brazil – kvota 3.20

Engleska kvota 3.75

Francuska – kvota 3.75

Španija – kvota 5.00

Argentina kvota 5.00

Nemačka – kvota 5.50

Srbija – kvota 50

Za one najveće optimiste, Meridian donosi jednu vrlo zanimljivu ponudu, a to je kvota 100.00 na finale između Brazila i Srbije. Kako da odolite ovom tipu?

REGISTRUJ SE – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

Kompletan specijal za Svetsko prvenstvo pogledajte na ovom linku. Meridian je spremio više od 5.000 opcija za igru!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE