Bivši sudija: Nikakav kontakt ne postoji, Milunović je prevario sudiju

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik iz Surdulice rezultatom 2:1 na u poslednjem takmičarskom meču u 2022. godini.

Pobedonosni gol delo je Aleksandra Kataia iz slobodnog udarca, ali na snimku se vidi da faul pre gola nad štoperom Zvezde nije postojao…

– Nikakav kontakt ne postoji, Milunović je prevario sudiju, bacio se kad je šutnuo  loše. Vidi se da je sudija iza, moguće da ga je pokrio neki od igrača, ako nije pokriven, onda tek vidimo kakvi su to pritisci. Očito da ćemo do kraja prvenstva imati sve više takvih situacija i da se sudije uključuju u tu igru i pomažu večitima. Ovde nema ni govora o prekršaju, rekao je za MaxBet sport bivši sudija Raka Đurović.

Vratimo se na meč u Surdulici. Da li je morala da se oglasi VAR soba i utiče na promenu odluke glavnog sudije prilikom dosuđivanja prekršaja?

– Priča o VAR-u… Nije tek tako izmišljena video pomoć sudijama. VAR je morao da se oglasi. Ovo je situacija iz koje se direktno može postići pogodak i gde se jasno vidi da je pogrešna odluka sudije. Zar nije bilo bolje da se poništila ta odluka? VAR mora da se oglasi za situacije koje su krucijalne i odlučujuće, pogotovu za situacije koje promaknu sudijama, koje su skrivene… Bojim se da je iz VAR sobe do sada bilo više manipulacija nego pomoći, jasan je Đurović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE