BONUSI KOJI PADAJU S NEBA: Evo zašto je svaki utorak u Meridianu toliko poseban!

Da li si spreman za novi bonus?

Sportska kladionica Meridian časti svakog dana, ali utorak je zaista poseban – proveri svoj nalog i saznaj da li si baš ti srećni dobitnik!

Utorak je poseban dan za sve iskusne kladioničare i one koji su svoje poverenje poklonili kladionici Meridian, a evo i zašto… Ove godine bili smo svedoci brojnih sportskih događaja, a onaj najveći tek sledi – Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Odbrojavanje je počelo, osim fudbala, uživaćemo i u online kladjenju, a za to su nam potrebni i bonusi, te malo pomoći nije na odmet. A kada govorimo o bonusima za online klađenje, tu na scenu stupa sportska kladionica Meridian koja utorak čini zaista posebnim! Doduše, i svaki drugi dan…

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš korisnički nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus koji dodeljuje sportska kladionica Meridian.

Meridian nastavlja da opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne korisnike. Ali, ni to nije sve…

Ako vam se ova promocija dopada, a još uvek nemate otvoren nalog u Meridianu, onda je pravo vreme da to učinite jer vas nakon registracije čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 DINARA, kao i 200 BESPLATNIH SPINOVA na super zabavnoj slot igri Maya’s Treasure!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš, a onda se možete prepustiti najvećim kvotama na svetu.

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

UVERTIRA ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE